Субота, 18.05.2024, 11:54Головна сторінка | Регістрація | Вхід

Меню сайту

Календарь новостей

«  травня 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу

Вітаємо Вас Гість!

Пошук

Чат

300

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13

Статистика


Зараз на сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна сторінка » Архів новин
nullВага рекордсмена – майже шість кілограмів. Виготовлений кулінарний шедевр у вигляді хачапурі з начинкою з сиру. Над витвором мистецтва впродовж години працювало 15 студентів. З’їли набагато швидше – за 5 хвилин.

У Луцьку виготовили першу найбільшу в світі їстівну залікову книжку. Минулої сесії один із луцьких студентів перед витягуванням екзаменаційного білета від нервів почав гризти заліковку. Молодь загорілася бажанням скуштувати її по-справжньому.

На створення кулінарного шедевру знадобилося чотири кілограми тіста, три кілограми грузинського сиру сулугуні та 12 яєць. Рекорд у вигляді хачапурі п'ятнадцять студентів із трьох місцевих університетів робили майже годину. Допомагав професійний кухар.

Найбільша у світі залікова книжка важила 5 кілограмів 720 грамів, довжина її – півтора метра. На вже спеченій заліковці їстівним чорнилом студенти вписали свої улюблені предмети, викладачі – поставили оцінки. Тож за майстерність і винахідливість у заліковій – лише п’ятірки.

Випікали рекордний кулінарний витвір трохи понад півгодини. З’їли – менше, ніж за 5 хвилин. Організатори свята вагу та розмір їстівної залікової книжки передадуть представникам Книги рекордів України.

//ICTV

Переглядів: 878 | Додав: Fantastish | Дата: 22.11.2008 | Коментарі (0)

nullУ Високому суді Лондона сьогодні офіційно завершився шлюборозлучний процес між американською поп-дівою Мадонною і її чоловіком британським кінорежисером Гаєм Річі.

Рішення суду про розлучення подружжя було зачитано в порядку спеціальної прискореної процедури розірвання шлюбу. Мадонна й Річі на засіданні суду не були присутні.

Подружжя прожило разом 7,5 років. Умови їхнього розлучення були остаточно погоджені в четвер. Відомо, що сторони домовилися про розподіл спільного майна.

Два сини Мадонни й Річі - 8-річний Роко, їхній спільний син, і 2-річний Девід, чорношкірий хлопчик, якого вони всиновили в Малаві, будуть жити почергово з батьком і з матір'ю в США й Великобританії.

//ICTV

Переглядів: 701 | Додав: Fantastish | Дата: 22.11.2008 | Коментарі (0)

Позитивні емоції, що виникають при погляді на усмішку співрозмовника або фотографію дітей на письмовому столі, дозволяють людині ширше дивитися на речі й стимулюють абстрактне мислення. Таким чином формуються передумови для вірних рішень і досягнення успіху. 

Такого висновку дійшли Апарна Лабру з університету Чикаго (штат Іллінойс) і Ванесса Патрик з університету штату Джорджія. Обидві спеціалізуються на вивченні маркетингу й купівельного попиту.

Учені провели п'ять експериментів за участю студентів двох вузів з метою зрозуміти, чи існує взаємозв'язок між позитивними емоціями й процесом ухвалення рішень. 

"Гарний настрій дозволяє нам подумки дати собі перепочинок, подивитися на ситуацію з боку й осмислити її заново. Поганий настрій, навпаки, змушує вас думати дуже конкретно й прийняти недалекоглядне рішення", - наголошують автори наукової праці, опублікованої в листопадовому випуску журналу "Споживчі дослідження". 

Лабру й Патрик вважають, що люди роблять правильно, коли оточують себе предметами, що викликають позитивні почуття.

\\ICTV

Переглядів: 797 | Додав: Slavik | Дата: 22.11.2008 | Коментарі (0)

nullАні Лорак продовжує підготовку до міжнародного пісенного конкурсу, який цього року відбудеться у столиці Сербії - Белграді. В рамках промо-туру співачка вже побувала на Кіпрі, Мальті, у Македонії, Болгарії, Росії, Іспанії та Великобританії. Але найтепліше українку зустріли у столиці Туманного Альбіону.

Лондонське "Кепітал Редіо" визнало пісню Ані Лорак найкращою серед усіх, представлених у цьому році на Євробаченні. "Шейді Лейді" не тільки потрапила в гарячу ротацію радіостанції, але й заслужила сердечний прийом лондонців - у прямому радіоефірі звучав український гімн, а саму гостю частували варениками. Ефектний виступ на Євробаченні Ані Лорак забезпечить не тільки вдала пісня, але й талант Роберто Каваллі. Італійський дизайнер створить для представників України костюми для виступу. Проте, як наголошує сама Ані Лорак, головна її місія на Євробаченні - благодійна. В рамках візиту до Белграда співачка вперше представить документальний фільм "СНІД не передається через дружбу". До Євробачення на Ані Лорак чекають ще три європейські країни і виступ на Таврійських Іграх.
Перший етап п’ятдесят третього європейського конкурсу відбудеться двадцятого травня, а переможець буде визначений міжнародним голосуванням двадцять четвертого травня.

\\M1

Переглядів: 977 | Додав: Fantastish | Дата: 05.05.2008 | Коментарі (0)

nullЦієї ночі велику дзвіницю Свято-Успенського собору Києво-Печерської Лаври стало видно з усіх куточків столиці. Напередодні було включено художнє підсвічування майже 100-метрової візитної картки Києва – дзвіниці, збудованої на початку 18 століття.

Велику дзвіницю Києво-Печерської Лаври порівнюють із Пізанською вежею, адже київська святиня теж нахилена набік. Щоправда, лише на 65 сантиметрів, тож неозброєним оком це невидно. За майже 300 років 100-метрову красуню неодноразово реставрували. Але після 90-го року її не освітлювали - у міської влади не було грошей. Нині ж у рамках програми «Яскраве місто» тут встановили 24 прожектори, сучасні енергоощадні натрієві лампи, що дають удвічі яскравіше освітлення.

У найближчих планах чиновників – художньо освітити дніпровські мости і ще 50 київських пам’ятників, серед яких храм на Аскольдовій могилі, Андріївська церква, хрест Володимира-святителя. Церква ці плани підтримує.

//ICTV

Переглядів: 935 | Додав: Fantastish | Дата: 04.05.2008 | Коментарі (0)

nullОсобливістю цього року є відсутність у програмі відомих закордонних виконавців: організатори свята музики і краси зробили ставку на вітчизняних зірок. І не помилилися.

Вони повернулися додому, правда лише на три дні, за кілька годин після святкового феєрверку корабель "Генерал Ватутін" вирушить у Київ разом із артистами, журналістами і організаторами фестивалю. Вони поїхали, аби повернутися рівно за рік - знову вибухнути у Каховці.

В останній день фестивалю густі хмари над містом перед початком концерту дивом розійшлися. І перший виконавець Віталій Козловський вже співав під весняним сонцем. Він настільки перейнявся атмосферою "Таврійських ігор", що кінець програми завершив майже оголеним.

Сюрпризи, але вже пісенні обіцяв за кілька хвилин до виходу на сцену Олександр Пономарьов, він приїхав на "Таврійські ігри" за день до свого виступу. Каже, встиг відчути унікальну атмосферу фестивалю, яка є лише тут, у Каховці.

Співачка Тіна Кароль привезла у Каховку свій новий кліп, каже сцена "Таврійських ігор" найкраще місце, аби презентувати нову роботу.

За три дні фестивалю його відвідали майже сто тисяч людей – це втричі більше, ніж живе у маленькій Каховці. Правоохоронці стверджують, що, не дивлячись на таку кількість туристів під час фестивалю, навіть кількість злочинів у місті поменшало. Люди кажуть, все від позитивних емоцій, що дарує їм жива музика "Таврійських ігор". Завершила прог ... Читати далі »

Переглядів: 914 | Додав: Fantastish | Дата: 04.05.2008 | Коментарі (0)

nullЦього року Таврійські ігри знову повернулися додому - у місто Каховка. Нагадаємо, минулого року фестиваль проходив у столиці. Цьогорічні Таврійські триватимуть традиційно - три дні. Їх родзинка буде у тому, що за три дні глядачі побачать лише українських виконавців. Сімнадцять колективів та музикантів виступатимуть на вечірній сцені, а дев’ятнадцять - на денній. Остання стане так званою сценою дебютів Таврійських ігор. На денній сцені виступлять гурти вже відомі в Україні, проте ті, які ще жодного разу не були на Таврійських. Вже за традицією протягом трьох днів у Каховці проводитимуться різноманітні конкурси. Зокрема відбудеться традиційний футбольний матч за Кубок Президента Таврійських Ігор. Триватиме фестиваль до 3 травня.

http://www.24tv.com.ua

Переглядів: 984 | Додав: Slavik | Дата: 03.05.2008 | Коментарі (0)

nullУ Львові дуже смачно пахне шоколадом. Тут день народження міста розпочали із свята шоколаду.
На центральній площі зготували величезний торт. У місті такого ще не було.
Андрій Сидор (організатор): “Він в нас такий гігантський, рекордний. В сумі це близько 200 кг ваги нашого святкового торту“.
Довкола торта зібралось чимало ласунів - кожен в очікуванні його спробувати, адже знають, буде дуже солодко.
Ірина (кондитер): “Робимо дуже гарний смачний шоколадний торт. Тут все є те, що зв’язано з шоколадом. Шоколад білий, молочний, чорний. Начинка шоколадна, коржі шоколадні, зверху залито шоколадом всі інгредієнти шоколадні. Це ж свято шоколаду!“
Львів’ян частуватимуть тортом безкоштовно. А от запах шоколаду на площі буде чути ще довго. Адже в цей день тут розбили кілька невеличких наметів, де можна скуштувати шоколадного смаколика.
Організатори розповіли, що свято шоколаду - це продовження цілого циклу смачних свят. Адже у Львові напередодні відзначали свята кави і пампухів.

телеканал 24
Переглядів: 912 | Додав: Slavik | Дата: 03.05.2008 | Коментарі (0)

nullПро те, що Кайлі Міноуг спробує себе в амплуа актриси, говорять вже давно. Та й перша популярність до співачки прийшла тільки завдяки її ролі в невеликій мильній опері. Кайлі все ж таки зважилася повторити свій успіх і погодилася зіграти одну з головних ролей в новому сезоні культового британського телесеріалу "Доктор Хто". Як стало відомо, артистка скопіює Кейт Уїнслет. Головну роль грає Девід Теннант. Кайлі ж буде сексапільною офіціанткою-француженкою в епізоді на тему "загибель Титаніка" під назвою "Проклята подорож".

Побачити епізоди за участю австралійської красуні глядачі зможуть в різдвяні свята. Сценарист серіалу Рассел Ті Дейвіс заявив: "Ми дуже раді, що Кайлі приєдналася до нас. Підготовка спеціальної серії на Різдво – завжди знаменна подія, а цього разу ми впевнені, що це буде найцікавішим і знаменнішим епізодом".

Виробники серіалу підкреслюють, що йдеться саме про значну роль, а не про одиничну появу в одному з епізодів. Зйомки четвертого сезону нової версії серіалу почнуться цього місяця в Уельсі.

Співачка у свою чергу повідомила, що перебуває в стані нескінченного щастя від можливості прийняти участь в такому популярному проекті. Нагадаємо, що зараз співачка робить успішні спроби повернення на сцену після півтора років відчайдушної боротьби з онкологією грудей, які завершилися перемогою Міноуг.

Після цього співачці запропонували роль в документальному філ ... Читати далі »
Переглядів: 898 | Додав: serya | Дата: 03.05.2008 | Коментарі (0)

nullУкраїнська реггі-соул група "Бумбокс" в кінці квітня проїде з міні-гастролями по європейській частині Росії. За словами організаторів концертів, виступи групи заплановані в клубах Москви, Нижнього Новгорода, Санкт-Петербурга і Казані. У російській столиці концерт "Бумбокса"
пройде 30 квітня в клубі "Апельсин"

"Бумбокс" був створений в Києві в 2004 році. В її склад входять вокаліст Андрій "Графить" Хливнюк, гітарист Андрій "Муха" Самойло і ді-джей Валентин "Вал" Матіюк, скретчи якого заміняють декілька традиційних інструментів.

У Росії група стала відомою в 2006 році як виконавець саундтрека до фільму Петра Точиліна "Хоттабич". Популярність українські музиканти отримали після виходу в радіо-ротацию літом 2007 року пісні "Вахтерам". В кінці року був запущений ще один їхній хіт "Бумбокса" - "Та, що є".

Радіо "Максимум" назвало групу "відкриттям року"

Музичний стиль проекту є суміш джазу, реггі, хип-хопа, музики соул і сучасного гітарного мейнстріму. Зараз в арсеналі колективу два альбоми, сингл і п'ять кліпів.

Переглядів: 1283 | Додав: serya | Дата: 03.05.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 15 16 »
Made by Fallen_lord & Slava | 2024 |