Субота, 18.05.2024, 15:18Головна сторінка | Регістрація | Вхід

Меню сайту

Календарь новостей

«  травня 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу

Вітаємо Вас Гість!

Пошук

Чат

300

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13

Статистика


Зараз на сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна сторінка » Архів новин
nullУ наступному сезоні в моді чорні кольори, завужені донизу штани і балахони. Українські дизайнери чорний колір називають кольором упевненості, втім наполегливо радять розбавляти його картатими аксесуарами і народними мотивами.

Народне і чорне. Ці дві модні тенденції, як завжди, - безпрограшні. Дизайнери роблять акцент на геометричні форми і фактурні тканини. І пальта, і жакети прикрашають вишивкою та макраме. Такий стиль у киянки Ірини Каравай та львів‘янки Олени Даць. Чорне Даць оживила квітами з тканини та напівкоштовним камінням. А на ноги пропонує вовняні шкарпетки – під чорні босоніжки на підборах.

Олена Даць, дизайнер: "Для мене це – впевненість та затишок. Всім здається, що, може, темне – це криза, а навпаки – це вже після, коли вже спокійно".

Ірина Каравай від реальності тікає в казки Бажова.

Ірина Каравай, дизайнер: "Что бы не происходило вокруг, в окружающем мире, у нас всегда есть возможность фантазировать. Мы попытались создать мистическую, сказочную реальность, где много символов, знаков".

Модельєр цього сезону демонструє лише одну колекцію – це вишуканий дизайнерський одяг. Другу лінію призупинила – тимчасово. Поки не зрозуміє, як далі будувати бізнес для мас. Аби жінка виглядала затишною, Каравай пропонує сережки із помпонами, блискучі аксесуари, аби оживити тьмяні лісові кольори, одяг об‘ємний – за рахунок крою та викор ... Читати далі »

Переглядів: 810 | Додав: Fantastish | Дата: 14.03.2009 | Коментарі (0)

nullСьогодні ввечері всі столичні модники та модниці зберуться у Пушкінському парку. Там стартує Український модний тиждень, на якому дизайнери представлять колекції осінньо-зимового сезону 2009-2010 року. Цього разу тиждень буде дещо скорочений – 6 днів, а дизайнери покажуть менше моделей для чоловіків. Однак, організатори сподіваються, що труднощі на довго не затягнуться, а модники поки купуватимуть українське, адже імпортний одяг – задорогий.

Дизайнери терміново дошивають колекції, а у Пушкінському парку закінчуються останні приготування до Українського тижня моди. Він скорочений до 6 днів, деякі імениті дизайнери не братимуть участі – через проблеми з інвесторами, однак, майстри модної індустрії переконують: гіршим через кризу одяг не стане.

Христина Бобкова, дизайнер: "Мы ничего не удешевляли, я бы даже сказала, что мы удорожили, потому что у нас – натуральный кашемир, шерсть, ангора".

Осінньо-зимову колекцію Христина Бобкова назвала "Вихід у чорному", однак, чорний не означає депресивний, а під темним ховається світла підкладка. Акценти дизайнера – на складному покрої, від якого не має відволікати колір. Сукня може обійтися у 3-5 тисяч гривень, однак, організатори тижня моди стверджують: у бутіках з іноземним одягом усе набагато дорожче, і наші дизайнери це мають використати як шанс.

Володимир Нечипору ... Читати далі »

Переглядів: 932 | Додав: Fantastish | Дата: 12.03.2009 | Коментарі (7)

null“Валентино” представляв дует дизайнерів – Марія Ґрація Чіурі та П‘єр Паоло Пікколіні, яких сам метр, ідучи у відставку, призначив креативними директорами лейблу. Їхня нова колекція – ретроспектива моди початку 60-х, стиль кінозірки Одрі Хепберн.

Моделі продемонстрували серію маленьких чорних суконь та вишукані вбрання для коктейлю. Шанувальницям розкішного стилю пропонують розширені донизу пальта з хутряними деталями. Кольори колекції асоціюються з коштовним камінням: смарагдово-зелений, рубіново-червоний та бурштиново-жовтий.

Колекція ж від “Кензо” – це гра приглушених та насичених кольорів, зокрема сірого – з пурпуровим і рожевим. Антоніо Маррас, який створив цю колекцію, показав серію палантинів у поєднанні з шовковими сукнями. У практичній серії – светри та спідниці, переважно з візерунком. Особливий акцент колекції на аксесуари: шкіряні рукавички та практичні великі сумки.

// ICTV

Переглядів: 783 | Додав: Fantastish | Дата: 12.03.2009 | Коментарі (0)

nullСвої нові ідеї там демонстрували будинки “Шанель” та “Ів Сен-Лоран”.

Зірки подіуму, сцени та кіноекрану зібралися у Парижі на показ новинок від дому моди “Шанель”. Його представляв метр – Карл Лагерфельд. Тож публіка очікувала від колекції дому на наступні осінь та зиму нових несподіваних трактувань класики.

На показ Лагерфельда завітали Клаудія Шиффер, також супермодель Кейт Мосс та зірка оскароносного фільму “Мільйонер із нетрів” Фрейда Пінто, співачка Лілі Аллен а також наша землячка й “остання дівчина Бонда” Ольга Куриленко. Всі вони – шанувальниці Лагерфельда.

Як і зазвичай, Лагерфельд виправдав сподівання публіки. Він показав оригінальне трактування класичних силуетів від Коко Шанель. Всі ансамблі були виконані із традиційних для її дому моди вовни та шовку, однак до всього модельєр додав від себе якусь родзинку – чи то в оздобленні, чи то в аксесуарах. Серед кольорів переважали класичні чорний, білий, та ніжно-рожевий. Для пікантності Лагерфельд додав також трохи стриманого зеленого. Головні аксесуари, які пропонує метр до цих костюмів – капелюшки великого розміру, прикраси та високі підбори незвичайної форми.

Побачила публіка напередодні в Парижі й нову класику від “Ів Сен-Лоран”. Колекцію на наступні осінь та зиму для цього дому створив міланський дизайнер Стефано Пілаті. Він укотре засвідчив, що чорний, білий та сірий кольори залишатимуться в моді завжди. Принай ... Читати далі »

Переглядів: 833 | Додав: Fantastish | Дата: 11.03.2009 | Коментарі (0)

Не завадив навіть сильний сніг. Усі, хто прийшов на центральну площу Ринок, отримати порцію хорошого настрою. Кожен міг стати свідком процесу виготовлення шоколадних цукерок. Адже біля ратуші організували справжню майстерню.

Родзинкою свята став 250-кілограмовий шоколадний торт. Десять кондитерів робили його три дні. На солодке диво витратили 40 кілограмів шоколаду, 600 яєць та 120 кілограмів крему. Аби розрізати диво-торт, знадобилася година. Півтори тисячі шматочків безкоштовно роздали перехожим.

//ICTV


Переглядів: 802 | Додав: Slavik | Дата: 10.03.2009 | Коментарі (0)

null9 березня 1959 року компанія "Матель" вперше випустила ляльку, яку згодом стали вважати еталоном краси. За 50 років продали понад мільярд Барбі. Вартість першої ляльки була лише три долари. Однак 2006-го року ціна пластмасової білявки 1959 року випуску на аукціоні "Крісті" у Лондоні підскочила до 17 тисяч.

Барбі – найпопулярніша у світі іграшка. Кожного тижня на планеті продають близько мільйона ляльок. В американської дівчинки від 3-х до 11-ти років у середньому вісім Барбі. Ця лялька не належить до жодної політичної партії, однак чотири рази брала участь у президентських виборах як незалежний кандидат.

Цікаво, що кутюр’є Джейсон Ву, який створив вбрання для інавгурації першої леді Мішель Обами, свого часу займався дизайном суконь для Барбі.

//ICTV

Переглядів: 855 | Додав: Fantastish | Дата: 10.03.2009 | Коментарі (0)

nullСпівачка Світлана Лобода представить Україну на конкурсі "Євробачення-2009", який відбудеться в травні у Москві, повідомляє прес-служба Першого національного телеканалу.

Фінал національного відбору відбувся у неділю в палаці мистецтв "Україна". Його транслювали в прямому ефірі.

За інтерактивним голосуванням глядачів С.Лобода набрала 14 балів, журі присудило їй 14 балів. Із загальним результатом 28 балів співачка стала переможницею національного відбору серед 15 фіналістів.

Напередодні концерту група Nikita відмовилася брати участь у конкурсі. Крім того зміни були й у складі журі - Андрія Єрьоміна, який вирушив у гастрольний тур, замінив віце-президент Національної телерадіокомпанії України Євген Каленський.

За інформацією ЗМІ, С.Лобода виступить у Москві з піснею "Be My Valentine" англійською мовою.

//ICTV

Переглядів: 827 | Додав: Fantastish | Дата: 10.03.2009 | Коментарі (0)

nullУкраїнська співачка Анастасія Приходько представить Росію на конкурсі "Євробачення-2009", що відбудеться в Москві 16 травня. За Приходько у фіналі російського відбору, який відбувся в ніч проти неділі, проголосували 25% глядачів і 6 членів професійного журі з 11.

Голосування проходило у два етапи. Спочатку глядачі визначили трійку лідерів із 16 претендентів на перемогу шляхом телефонного та смс-голосування. Крім Приходько, яка виступила з піснею українською мовою "Мамо", до трійки фіналістів увійшли співачка Валерія та група "Кватро", які набрали 14% і 12% голосів відповідно. Після чого професійне журі визначило лідера.

Анастасія Приходько, яка стала відомою після участі в проекті "Фабрика зірок-7", спочатку мала брати участь в українському національному відборі, однак її дискваліфікували. Після чого співачку допустили до участі у фіналі російського національного відбору незадовго до його проведення.

Перемога 21-річної української виконавиці викликала неоднозначну реакцію в російських професіоналів музичної індустрії, зокрема й у деяких членів журі.

//ICTV

Переглядів: 843 | Додав: Fantastish | Дата: 08.03.2009 | Коментарі (0)

nullХітом наступного зимового сезону, вочевидь, стануть гольфи у поєднанні з високими підборами. Гольфи були в обох колекціях. До того ж носити їх дизайнери рекомендують буквально з усім – від повсякденного вбрання до вечірніх суконь.

Лінія “Емпоріо Армані” для наступної зими – надзвичайно жіночна. Її автор заради цього навіть цілком відмовився від використання у колекції штанів – тільки сукні та спідниці. З верхнього одягу Армані рекомендує довгі жакети й короткі пальта. Кольори – переважно темні та стримані.

А от Анна Молінарі, яка представляла дім “Блугьол”, навпаки виконала свої новинки з тканин досить яскравих кольорів. Вона рекомендує поєднання атласного блиску з матеріалами матової фактури. Крої – дівчачі, грайливі й “несерйозні”. Та й загалом свою нову колекцію Молінарі приправила чималою порцією гумору та оптимізму, чим і підкупила глядачів.

// ICTV

Переглядів: 886 | Додав: Fantastish | Дата: 28.02.2009 | Коментарі (0)

11-річна одеситка Вікторія Петрик на пісенному конкурсі "Євробачення", що відбувся на Кіпрі, посіла друге місце. Вона виконала пісню «Матроси» і набрала 135 балів. Лише 19 очок їй не вистачило, аби наздогнати переможців конкурсу - грузинське тріо «Бзікебі». Третє місце - за юною співачкою з Литви Егле Юргайтите.

За словами матері Віки, її донька була переконана у перемозі і, звісно, трохи засмутилася, однак бере приклад з Ані Лорак, яка мужньо пережила друге місце.

Нагадаємо, Україна у дитячому «Євробаченні» брала участь втретє: 2006 року Назар Слюсарчук, а 2007-го Ілона Галицька посіли дев’яті місця.

//ICTV

Переглядів: 814 | Додав: Fantastish | Дата: 25.11.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 15 16 »
Made by Fallen_lord & Slava | 2024 |