Субота, 18.05.2024, 11:06Головна сторінка | Регістрація | Вхід

Меню сайту

Календарь новостей

«  травня 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу

Вітаємо Вас Гість!

Пошук

Чат

300

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 13

Статистика


Зараз на сайті: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна сторінка » Архів новин
nullCвіт готується до Дня закоханих. Незмінним атрибутом таких свят завжди є квіти. Тож один із найбільших квіткових експортерів планети – Колумбія - готується до 14 лютого особливо, навіть незважаючи на спад національної економіки.

Мільйони квітів зріжуть колумбійські квітникарі, щоб закохані мали можливість привітати одне одного з найромантичнішим святом – Днем Святого Валентина. Щоправда, цього року експорту квітів з Колумбії може зашкодити спад економіки у Сполучених Штатах. Ця країна – головний покупець колумбійських квітів, і напередодні свята всіх закоханих зазвичай купує 80% вирощеної продукції. І це – третина всього, що продають колумбійські квітникарі за кордон протягом року. Однак через економічні негаразди пересічні американці можуть виявитися не готовими витрачати гроші на дорогі імпортні троянди.

Цьогорічна дорожнеча може значно скоротити обсяг гуртових закупок у Колумбії. І це завдасть нових збитків квітникарським підприємствами, які й без того не надто впевнено почуваються останнім часом. За кілька минулих років у галузі скоротили близько 20 тисяч робітників. Та все ж колумбійські квітникарі розраховують продати до Штатів не менш ніж півтора мільйона коробок квітів й отримати за них 260 мільйонів доларів.

//ICTV

Переглядів: 1010 | Додав: halabyda | Дата: 11.02.2008 | Коментарі (0)

nullЮвілейна, п’ятдесята церемонія вручення премії Американської академії звукозапису відбулась у Лос-Анджелесі. Нагороду "Греммі" вважають музичним аналогом голлівудського "Оскара". Зіркою церемонії стала британська співачка Емі Вайнхаус. Заявлена в шести категоріях, артистка перемогла у п’яти з них.

Британська соул-співачка Емі Вайнхаус не дарма підготувала до церемонії нагородження "Греммі" живий виступ у Лондоні з супутниковою трансляцією на церемонію у Лос-Анджелесі. Композиція співачки "Rehab" стала "піснею року" і "записом року", а диск "Back To Black" визнаний "найкращим поп-альбомом". Крім того, Вайнхаус отримала "Греммі" за "найкраще жіноче виконання поп-композіції". Також британка стала "найкращою дебютанткою року".

Репер Кені Вест, представлений у восьми номінаціях, отримав чотири нагороди: за найкращу "реп-композицію", "реп-альбом", "сольне виконання реп-композиції" і "виконання реп-композиції дуетом або з гуртом". "Альбомом року" академіки назвали платівку Гербі Генкока "River: The Joni Letters".

Найкращою збіркою композицій до кінофільму або телефільму була визнана "Love" легендарної групи "Beatles". Отримати нагороду вийшов барабанщик ліверпульської четвірки Рінго Стар.

Ювілейна п’ятдесята "Греммі" не обійшла увагою кандидата в президенти США Барака Обаму. В номінації "альбом розмовного жанру" перемогла аудіоверсія його книги. Найкращим альбомом у стилі рок ст ... Читати далі »
Переглядів: 1027 | Додав: halabyda | Дата: 11.02.2008 | Коментарі (0)

nullТочної цифри організатори не називають, але кажуть, що це стало можливим завдяки участі у модному форумі шведських, німецьких та норвезьких модельєрів.

За оцінками критиків, на подіумі панував суто скандинавський стиль – стриманий і трохи скульптурний. Серед кольорів переважав чорний різної інтенсивності. Його можна було побачити у шовкових вбраннях, вовняному плетінні та шкіряних виробах.


Автори моделей та експерти кажуть, що така мода – для людей, які надають превагу інтелектуальній сутності людини, а не зовнішньому блиску.

Одним з найбільш помітних став показ новинок від бренду “Матінік”, який презентував цілу лінію, що так і називається “Чорний”. Її основна риса – витончений мінімалізм.

// ICTV

Переглядів: 901 | Додав: halabyda | Дата: 11.02.2008 | Коментарі (0)

null   Як справжніх зірок їх приймають на найвищому рівні у шикарному готелі.
   Щоб супер-собаки відпочили від переїзду, не нервувалися і показали всі свої найкращі якості на змаганні, для них передбачені відновлювальні процедури. Їх ретельно миють, а потім роблять спеціальний заспокійливий масаж. Далі – правильне харчування. Їдять і п’ють воду домашні улюбленці з бокалів. А насамкінець – родзинка. Для собак організували спеціальну вбиральню. Тварини можуть справити природні потреби на пожежні стовпчики. Організатори кажуть, що собаки отримують від цього шалене задоволення, адже у звичному житті їм це забороняють.

//ICTV

Переглядів: 985 | Додав: halabyda | Дата: 10.02.2008 | Коментарі (0)

nullКімнатні тапочки не лише створюють комфорт, а й впливають на здоров`я. Щоб захистити себе, приміром, від грибка та інших болячок рекомендують мати дві-три пари домашнього взуття.

Тапочки із бавовни найкраще взувати після душу - вони вбирають залишки вологи та крему. Коли у вас застуда, взувайте вовняні. Тапочки з натуральної шкіри - для людей з підвищеним потовиділенням. А тапочки-тренажери масажують стопу, додають бадьорості вранці та знімають утому ввечері. Для гостей краще купувати одноразові. Є також спеціальне кімнатне взуття - для вагітних, для людей із плоскостопістю і навіть для схуднення.

//ICTV



Переглядів: 1032 | Додав: Slavik | Дата: 09.02.2008 | Коментарі (0)

nullА ще можуть спричинити головний біль.

Вчені шведського інституту провели дослідження із людьми, що постійно користуються мобілками, та дійшли висновку, що дія радіосигналу негативно впливає на важливі компоненти сну. Щоб захистити себе від шкідливого опромінення, фахівці радять на ніч не залишати мобільні телефони увімкненими.

//ICTV
Переглядів: 996 | Додав: Slavik | Дата: 09.02.2008 | Коментарі (0)

nullОсобливо урочисто це свято відзначають у Китаї, але для десятків мільйонів мешканців Піднебесної його зустріч була під загрозою зриву. Адже у Китаї, через негоду і тривалі снігопади, на цілий тиждень зупинився транспорт. Нині погода покращала і люди потроху роз’їжджаються по домівках. Їм за будь-яку ціну треба сьогоднішнього вечора встигнути до родинного кола.

За традицією китайці намагаються зустріти свято із сім’єю. Втім через стихію лишаються проблеми із постачанням харчів. Також ситуацію може ускладнити новий циклон, який за прогнозами синоптиків принесе потужні снігопади.

У Піднебесній сьогоднішній важливий день називають - "чусі" - переддень Свята Весни, що настане опівночі. Китайці, де б вони не жили, готуються до святкового сімейного застілля, купують, подарунки для друзів і близьких. Ретельно прибирають житло, всією родиною ліплять пельмені з різноманітною начинкою - м'ясною, овочевою, з морепродуктами.

Ті, хто вірить у прикмети, намагаються не користуватися в цей день ножами й ножицями - можна "щастя відрізати".

Найпопулярніший святковий колір - червоний. У магазинах розкуповують червону білизну, червоні стрічки. Дітям готують "хунбао" - червоні конвертики із грошима на іграшки й ласощі.

Місячний рік, що настає, буде проходити під знаком Пацюка. Гризун цей у Китаї вважається символом заможного життя та багатства: його зображують, зазвичай, або з мішком ... Читати далі »
Переглядів: 992 | Додав: Slavik | Дата: 06.02.2008 | Коментарі (0)

nullТакі торги традиційно влаштовують за два тижні до Дня святого Валентина. І цьогорічний спад на біржах світу та негаразди в економіці, схоже, не стануть на заваді закупівлі тисяч квітів для романтичних привітань.

Переддень свята закоханих для голландського аукціону квітів – найгарячіша пора року, коли продажі зростають удвічі. Найактивніше у ці дня розкуповують білі та червоні троянди. Останні – символ пристрасті – становлять чверть загальної кількості.

На другому місці за популярністю – знамениті голландські тюльпани.

Торік на такому аукціоні продали 11 мільярдів квітів і майже півтора мільйони інших рослин. Аукціонери сподіваються, що цього року продадуть ще більше.

//ICTV

Переглядів: 1083 | Додав: Slavik | Дата: 06.02.2008 | Коментарі (0)

nullЦим показом вона відзначила 30-річчя своєї кар‘єри дизайнера. Бетсі без зайвої скромності заявила, що цього разу джерелом натхнення для неї була вона сама.

Палка прихильниця панк-року каже, що її улюблений стиль – це мода 1970-х і 1980-х. І це відчувалося у новинках, які Беті Джонсон продемонструвала у Нью-Йорку.

Головне оздоблення одягу – застібки-блискавки. Але найбільше публіці запам‘яталися короткі спідниці та шорти у поєднанні із панчохами в сіточку та яскраво-червоним взуттям на височенних підборах.

//ICTV


Переглядів: 961 | Додав: Slavik | Дата: 05.02.2008 | Коментарі (0)

nullАмериканська поп-зірка Брітні Спірс проведе 14 днів у відділенні психіатричної допомоги госпіталю Університету Каліфорнії в Лос-Анджелесі. Про це повідомили її лікарі.

Вона повинна була виписатися з лікарні в неділю, але цього не сталося. Спірс була госпіталізована в четвер на 72 години для проходження аналізів і психологічних тестів. Продовження строку перебування співачки у лікарні обґрунтоване тим, що, відповідно до чинного у Каліфорнії законодавства, лікарі можуть залишати пацієнта в госпіталі на двотижневий строк у випадку, якщо він може становити небезпеку для себе й інших людей.

Це вже друга госпіталізація Брітні з початку року.

З листопада 2006 року, коли Спірс подала на розлучення з Федерлайном, дивна поведінка дівчини перетворила її на улюблену мішень таблоїдів. У багатьох бульварних ЗМІ на висвітленні життя співачки спеціалізуються по три-чотири кореспонденти й фотографи.

//ІТАР-ТАРС

Переглядів: 897 | Додав: halabyda | Дата: 04.02.2008 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 13 14 15 16 »
Made by Fallen_lord & Slava | 2024 |